Onze kwaliteitsmerkenRedken

Redken is één van de topmerken op het gebied van haarverzorging en is verkrijgbaar in meer dan 50 verschillende landen. De identiteit van Redken wordt gevormd door expertise en wetenschap. Het merk staat bekend om de meest geavanceerde en toonaangevende haarverzorgingsproducten. Redken is leider in haarverzorging voor beschadigd haar en wordt wereldwijd door haarprofessionals vertrouwd vanwege haar wetenschappelijke haarvoorschriften en iconische haarkleuringen.


Mediceuticals

Mediceuticals ontwikkelt unieke dermatologische producten die het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden. Er worden doeltreffende behandelmethoden aangeboden voor een breed scala van haar- en hoofdhuidproblemen zoals psoriasis en haaruitval. De producten van Mediceuticals worden enkel verkocht in gecertificeerde salons. Na voldoende opleiding zijn wij in staat om een juiste diagnose te stellen en advies te geven voor de behandelmethode.Royalty hairextensions

Royalty Hairextensions is topkwaliteit natuurlijk haar en steeds 100% natuurlijke Double Drawn Remy haren.

De haren zijn tot aan de punt mooi en dik gevuld.

Royalty hairextensions zijn niet behandeld met polyquaterium, siliconen oliën of andere chemische gladmakers al dan niet schadelijk voor huid en haar. 

Wij plaatsen zowel wefts als wax en tape extensions.