Pure Hair & Beauty

Home / About Us

About Us

Waarom Pure Hair? 

Wij vinden het uitermate belangrijk om goed te luisteren naar de wensen van de klant. Deze wensen worden steeds aangevuld door ons professioneel advies, wat telkens zorgt voor een optimaal eindresultaat.


Waarom Pure Beauty?

Pure Beauty is een schoonheidsinstituut dat aansluit aan  ons kapsalon in het Nieuw-Namen. Als huidspecialist streven wij ernaar huidproblemen te verhelpen of de gezonde huid in optimale conditie te krijgen. De huid is zeer complex en nergens hetzelfde, daarom vraagt elk gebied om een specifieke aanpak. Ook voor ontharing, pedicure en make-up kan u bij ons terecht.Onze merken


Pure Hair

Bij Pure Hair garanderen wij graag de meest kwaliteitsvolle producten. Een goede snit of kleuring kan enkel tot zijn recht komen wanneer het haar ook optimaal verzorgd is. Daarom werken wij met 2 topmerken: Redken en Mediceuticals.

Redken staat bekend om zijn intensieve verzorgingsproducten. In het salon behandelen wij daarom telkens elke klant met aangepaste producten, naar zijn/haar haartype.

Hebt u last van hoofdhuidproblemen?

Dan helpen wij u graag verder met Mediceuticals. Deze farmaceutische producten zijn specifiek gericht op de hoofdhuid en verrichten dan ook wonderen.Pure Beauty

Voor onze gezichtsverzorgingen werken wij met Dermalogica. Deze producten zijn gericht op huidverbetering en resultaat. Aan de basis van een gezonde huid staat het gebruik van goede ingrediënten. Daarom gebruikt Dermalogica nooit ingrediënten zoals minerale oliën, lanoline, gedenatureerde alcohol en synthetische kleur- en geurstoffen. Daarnaast worden er enkel hoogwaardige ingrediënten gebruikt waarvan is bewezen door onderzoek dat deze bijdragen aan het verkrijgen van een gezonde huid.